Interim e-commerce manager

Tijdelijke e-commerce expertise nodig? Wil je versneld groeien of een nieuwe strategie uitrollen?
Interim e-commerce manager

De beste match voor jouw vraagstuk

Het inschakelen van een freelance professional is de perfecte oplossing voor wanneer jouw organisatie voor grotere uitdagingen staat. Onze interim e-commerce managers en product owners werken mee en begeleiden het team om je project met succes te volbrengen.

Of het nu gaat om de tijdelijke afwezigheid van een vaste e-commerce manager of de behoefte aan extra ondersteuning voor grootschalige projecten, onze freelancers zijn flexibel inzetbaar waardoor we een oplossing kunnen bieden voor elke uitdaging.

Zet bijvoorbeeld een interim e-commerce manager in voor het leiden van complexe migratie trajecten, of vraag een interim product owner om de samenwerking met je externe webshopbouwer te optimaliseren. Samen zoeken we naar de beste match voor jouw organisatie en specifieke vraagstuk.

Waarom kiezen voor onze freelancers?

Specialistische expertise: Onze freelance e-commerce managers en product owners hebben bewezen ervaring in diverse e-commerce vraagstukken.

Flexibiliteit: Onze professionals passen zich snel aan jouw team en bedrijfscultuur aan, zodat ze direct van toegevoegde waarde zijn.

Resultaatgericht: Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Onze freelancers zijn gericht op concrete resultaten en dragen bij aan het succes van jouw project.

Direct beschikbaar: Geen lange zoektochten naar geschikte kandidaten. Onze freelancers zijn direct beschikbaar om aan de slag te gaan.

"In 2023 heeft Rens van E-commerce Architects ons 10 maanden ondersteund als interim e-commerce manager en naast de webshop ook het vertrek van de senior performance marketeer opgevangen. Zonder Rens hadden we dit niet kunnen opvangen: alle Magento-ontwikkelprojecten konden doorgaan en het externe search-bureau werd perfect aangestuurd. Misschien wel nog belangrijker was dat Rens vanaf dag 1 een sympathiek lid van het marketingteam was, altijd bereid anderen te helpen. Rens is een op en top professional."
Marcel Aalders
Head of marketing & e-commerce

Ontdekken hoe wij jouw team kunnen versterken?

Website by Thijs Drost
© E-commerce Architects 2024
Wij maken gebruik van 🍪’s – bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.