E-commerce workshop

Wil je meer grip op je e-commerce activiteiten of het maximale halen uit je software en marketing kanalen?

Nieuwe inzichten

Tijdens onze e-commerce workshop nemen we je mee langs de verschillende onderdelen die bepalend zijn voor het succes van jouw webshop. In één leerzame dag op een inspirerende locatie krijg je alle handvatten die je nodig hebt om de volgende stap te zetten.

Onze workshops worden altijd afgestemd op jouw specifieke vraagstuk. Daarnaast zoomen we in op mogelijke quick wins in je e-commerce beleid. Zo zorgen we ervoor dat jouw team na het volgen van de workshop gegarandeerd nieuwe inzichten heeft om doelgericht door te kunnen pakken. Om draagvlak binnen de rest van de organisatie te creëren is deze workshop ook zeer geschikt voor interne stakeholders.

Gratis e-commerce roadmap

Na afloop van de workshop ontvang je kosteloos een kant-en-klare e-commerce roadmap die je kunt fine-tunen voor jouw organisatie.

Met deze roadmap neem je elk aspect van je webshop nauwkeurig onder de loep. De lijst bevat ruim 140 belangrijke controlepunten die allemaal speciaal voor jou zijn verzameld.

De checklist vertelt je precies welke stappen je moet nemen, waardoor jij met de juiste prio’s het beste resultaat kunt behalen. Dat klinkt goed, toch?

Wat kun je verwachten

  • Een workshop van een dagdeel, inclusief locatie en lunch in Utrecht
  • Een inspirerende sessie met nieuwe inzichten voor jouw e-commerce team
  • Adviezen van een marketing & e-commerce manager met +10 jaar ervaring
  • Gratis e-commerce roadmap met 140 tips & tricks
“Mozes splitste de zee, Gandhi zorgde voor de verzoening en Neil Armstrong zette 'one small step'. Maar wij hadden Rens, die met zijn workshop en activerende coachingsgesprekken de weg heeft geplaveid voor het bereiken van onze dromen en ambities. We hebben niet alleen een mentor gevonden op het gebied van e-commerce, maar ook nog eens een heel fijn en betrouwbaar mens mogen ontmoeten!”
Bo van der Voort
Chef marketing - Braadbaas

In slechts één dag een nieuwe impuls geven aan jouw e-commerce team?

Website by Thijs Drost
© E-commerce Architects 2024
Wij maken gebruik van 🍪’s – bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.