E-commerce coach

Mis je als e-commerce manager een sparringpartner? Stagneert je kennisontwikkeling en persoonlijke groei?

+10 jaar ervaring

Een e-commerce coach helpt je met het ontgrendelen van jouw potentie. Middels maandelijkse begeleiding helpen we je de focus te behouden op de aspecten die het verschil gaan maken. We brengen nieuwe kansen aan het licht en geven je het vertrouwen om belangrijke keuzes te maken.

Tijdens een coachingstraject ontvang je continu tips & tricks van een ervaren marketing & e-commerce manager. We geven advies en denken mee met vraagstukken waar je in je dagelijkse werk tegenaan loopt.

Het coachingstraject wordt volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften. We leren je bijvoorbeeld hoe je meer verkeer naar je website kunt trekken, conversies kunt verhogen of een loyale klantenkring kunt opbouwen. Door het gebruik van bewezen strategieën en technieken helpen we jou om snel resultaten te behalen en de volgende stap te zetten met je webshop.

Om het coachingstraject te laten slagen is een ambitieuze e-commerce manager die graag wilt groeien van essentieel belang.

Wat kun je verwachten

  • Coaching van een e-commerce manager met +10 jaar ervaring
  • Een coachingstraject wat volledig wordt afgestemd op jouw behoeften
  • Samen werken we aan je persoonlijke groei; jouw succes is onze prioriteit
  • Minimaal 6 maanden coaching, zodat resultaat kan worden gegarandeerd
“Mozes splitste de zee, Gandhi zorgde voor de verzoening en Neil Armstrong zette 'one small step'. Maar wij hadden Rens, die met zijn workshop en activerende coachingsgesprekken de weg heeft geplaveid voor het bereiken van onze dromen en ambities. We hebben niet alleen een mentor gevonden op het gebied van e-commerce, maar ook nog eens een heel fijn en betrouwbaar mens mogen ontmoeten!”
Bo van der Voort
Chef marketing - Braadbaas

Ben jij klaar om jouw e-commerce avontuur naar het volgende niveau te tillen?

Website by Thijs Drost
© E-commerce Architects 2024
Wij maken gebruik van 🍪’s – bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.