COEF

De sleutel tot langdurige webshop groei

Partners

Multiply
Scape Digital

Industrie

Retail
Fashion

Diensten

Strategie

In samenwerking met SCAPE Digital hebben we COEF geholpen met het ontwikkelen van een strategisch plan. Naast adviezen gericht op het vinden van een nieuw e-commerce platform en geschikte webbouwer, is er ingezet op het investeren in groei.

Uitdaging

Met als doel effectieve en doelgerichte groei mogelijk te maken, ontstond bij COEF de wens om een nieuw e-commerce platform te implementeren. Ter ondersteuning bij dit complexe proces, werd de hulp van E-commerce Architects in geschakeld.

Impact

Onze kennis en expertise hebben bijgedragen aan het maken van de juiste keuzes tijdens de zoektocht naar een nieuw e-commerce platform en geschikte webshop bouwer. Na het afronden van dit traject, is een bredere groeistrategie ontwikkeld, die de organisatie stabiliteit en vertrouwen heeft gegeven om te investeren in de volgende stappen van groei.

Een belangrijk onderdeel van dit proces was het uitvoeren van een maturity scan in oktober 2021. De maturity scan omvatte een grondig onderzoek naar verschillende disciplines, waaronder KPI’s, personeel, (online) marketing, IT/processen en assortiment. Op basis van gedegen onderzoek is een roadmap opgesteld voor de komende 36 maanden.

Wil jij ook ondersteuning bij het opstellen van een e-commerce strategie?

Ontdek hoe wij ook jouw e-commerce strategie kunnen versterken en je online prestaties naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we samen kunnen werken aan het succes van jouw e-commerce business!

Website by Thijs Drost
© E-commerce Architects 2024
Wij maken gebruik van 🍪’s – bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.